18: Lovitură liberă pentru ilfoveni, Sigurjonsson șutează puternic și trimite peste zid, dar Golubovic e atent și respinge în corner. Min. 1: A început meciul! Echipele de start: FC Voluntari: Vâlceanu - Miranda, Matricardi, Armaș, Aliji - Boboc, Rață, Crepulja, Andrei - Sigurjonsson, Nemec Rezerve: Collado, Paz, Voican, Răduț, Niță, Popescu, Munteanu, Andres, Dumiter Antrenor: Marin Dună Dinamo: Golubovic - De Moura, Patriche, Homawoo, Amzăr - Bena - Bani, Larrucea, Politic, Costin - Gregorio Rezerve: Dujmovic, Ilic, Țîră, Iglesias, Borcea, Abdallah, Giafer, Grigore, Florescu Antrenor: Ovidiu Burcă FC Voluntari a avut un start bun de sezon, cu trei victorii în primele cinci etape, iar cu un succes poate ajunge pe locul doi, la egalitate de puncte cu FCSB și peste Petrolul Ploiești.
Nu am căzut niciodată psihic, n-am picat atât de adânc, este o situație pe care încă putem să o manageriem, sperăm că va fi bineChristian Ilic, mijlocaș Dinamo Cum se simte croatul în România: „Sunteți la fel ca noi" Croatul se simte bine la București, în România, după primele luni în țara noastră. „Este un oraș frumos, poți face multe lucruri în București. Dar target-ul meu principal este fotbalul, nu am venit pentru turism. Românii sunt similari croaților, sunt umani, înțelegători, amabili.
Pronostic Dinamo Bucuresti vs FC Voluntari - Liga 1 Dinamo Bucuresti - FC Voluntari: Pariuri, pronosticuri si cote. In ultimul meci direct dintre Dinamo Bucuresti si FC Voluntari, am vazut o remiza alba, intr ...
Un succes al oaspeților este cotat cu 2, 80, iar un rezultat de egalitate cu 3, 10. Pronosticul meu pentru această partidă este "ambele marchează sau peste 2, 5 goluri", pentru care agenția de pariuri Betano oferă o cotă de 1, 70. Dinamo a câștigat la Botoșani și speră să încheie anul cu încă un rezultat pozitiv, contra celor de la Voluntari, o echipă care a oscilat în ultima vreme între meciuri solide, cum a fost cel câștigat în Giulești, și prestații lamentabile, precum duelul pierdut acasă cu U Craiova 1948.
Chiar dacă Dinamo are moralul ridicat, e greu de crezut că echipa lui Kopic va reuși să țină poarta intactă pentru al doilea meci la rând. Plecând de la premisa că Voluntari va marca cel puțin un gol, aleg să pariez "GG sau 3 +", deoarece consider că și Dinamo va înscrie. "Câinii" sunt obligați să joace la victorie, iar ilfovenii au una dintre cele mai slabe apărări din campionat, astfel că existe multe argumente pentru un meci cu goluri multe. În turul de la Voluntari, Dinamo s-a impus cu 3-2.
Dinamo Bucuresti - FC Voluntari 22 decembrie 2023: ponturi, pariuri, cote la pariuriPartida Dinamo - FC Voluntari va avea loc vineri, 22 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București. • ocupă locul 15 în Superliga, după 20 etape, cu 13 puncte (golaveraj 12-31) • în cele 10 meciuri jucate acasă în acest sezon a întregistrat o victorie, 3 egaluri și 6 înfrângeri • în etapa precedentă a câștigat cu 2-0 pe terenul celor de la FC Botoșani, ultima clasată • golgheterul echipei este Goncalo Gregorio (4 goluri), iar Amzar a reușit cele mai multe pase decisive (două) Echipa probabilă (3-4-3) Golubovic - Lucas, Patriche, Hamawoo - Costin, Ilic, Iglesias, Bordușanu - Ghezali, Politic, Gregorio Antrenor - Zeljko Kopic Accidentați – nu există Suspendați - nu există • este pe locul 12 în Superliga, după 20 meciuri jucate, cu 24 de de puncte (golaveraj 26-33) • a jucat 10 meciuri în deplasare până acum, înregistrând 3 victorii, 4 remize și 3 înfrângeri • în etapa precedentă a pierdut la limită cu U Craiova 1948, scor 0-1, pe teren propriu • golgheterii echipei sunt Andrei Dumiter și Adam Nemec (5 goluri fiecare), iar slovacul a reușit și cele mai multe pase decisive (4) Echipa probabilă (3-5-2) Fernandez - Matricardi, Armaș, Paz - Crepulja, Aliji, Rață, Răduț, Carnat - Nemec, Florea Antrenor - Ilie Poenaru Accidentați - Merloi Suspendați - nu există La casele de pariuri licențiate gazdele sunt ușor favorite să câștige, având o cotă de 2, 70 la victorie.
46: GOOOOOL DINAMO! Cristi Costin profită de ieșirea eronată a lui Vâlceanu dar și de poziționarea greșită a lui Armaș și înscrie. Min. 46: A început a doua repriză! PAUZĂ Min. 24: GOOOOL DINAMO! Costin pătrunde în careu și îi trimite lui Gregorio din cădere, fotbalistul portughez șutează direct și îl învinge pe Vălceanu. Min. 19: GOOOOOL VOLUNTARI! Matricardi deschide scorul după o centrare din corner bătută la bara a doua, deviată de Adam Nemec spre bara a doua, acolo unde fotbalistul a apărut perfect și a trimis balonul în plasă. Min.
Pozitie in clasament FC VOLUNTARI SuperligaClasament - Superliga MJ V E Î GM GP Formă G P 1 FCSB 21 13 5 3 38 20 VVEÎV 18 44 2 FC CFR 1907 CLUJ 10 6 37 VÎEÎE 16 36 UNIVERSITATEA CRAIOVA 9 7 31 23 EEÎVV 8 34 4 FC RAPID 1923 22 EEÎEÎ 12 33 SEPSI OSK 27 25 EVVVÎ 30 FC FARUL CONSTANTA EEVVÎ -1 AFC HERMANNSTADT 11 EÎVÎE 29 FC UNIVERSITATEA CLUJ 28 ÎÎVVV -3 FCU 1948 CRAIOVA VVVÎV 0 FC PETROLUL ÎEÎEV SC OTELUL GALATI 20? VÎVÎ 26 UTA ARAD EEÎVE -5 24 FC VOLUNTARI 33? ÎVEV -7 14 POLI IASI ÎEVÎE -6 15 DINAMO BUCURESTI 31? VÎÎÎ -19 FC BOTOSANI 39? ÎÎEÎ -21 Locurile 1-6 intră în play-off (tur-retur, in total 10 etape). Locurile 7-16 vor continua în play-out (manșă unică, in total 9 etape). Locul 1 din play-off participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Europa Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu caștigatoarea barajului dintre locurile 1 si 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.
FC Voluntari - Dinamo București 2-3 | „Câinii” au început să muște! A doua victorie cu emoții în campionat | Sport. roData publicarii: Sambata 19 August 2023, 23:42 Data actualizarii: Duminica 20 August 2023, 00:08 FC Voluntari 2-3 Dinamo FINAL! Min. 90+8: PENALTY RATAT! Sigurjonsson șutează puternic, fără să își ia avânt, și trimite pe lângă poartă! Min. 90+7: PENALTY pentru Voluntari! Homawoo îl faultează pe Dumiter în careu, Radu Petrescu acordă lovitură de pedeapsă după ce a urmărit reluarea cu VAR. Min. 90+2: GOOOOL DINAMO! Patriche primește în careu o centrare înaltă, trimite cu capul spre poartă, acolo unde Larrucea împinge balonul în plasă! Faza a fost analizată cu ajutorul VAR, iar golul a fost ulterior validat! Min. 80: GOOOOOL VOLUNTARI! Adan Nemec primește în fața porții de la Boboc și șutează direct de lângă Patriche, învingându-l pe Golubovic! Min.
Și mâncarea este oarecum la fel, e cam același vibe ca în țara mea. Urmează vacanța, una foarte scurtă, având în vedere că am fost atât timp plecat departe de ai mei. Am fost obișnuit cu vacanțe scurte, am jucat în Scoția", a mai declarat mijlocașul de 27 de ani. Kopic ne-a adus multă energie pozitivă în vestiar, cred că s-a văzut și pe teren. Ne simțim bine. Nu fac nicio comparație cu Mister Burcă, nu-mi puneți întrebări înșelătoare. Domnul Burcă a făcut multe lucruri deosebite pentru Dinamo, m-a adus la club, îi sunt recunoscătorChristian Ilic, mijlocaș Dinamo Nu am înțeles ceea ce ne-au strigat fanii dinamoviști la finalul meciului cu U Cluj, nu pricep limba, dar e clar că n-au cum să fie mulțumiți, cu Dinamo pe acea poziție. Noi încercăm doar să dăm totul, să facem lucrurile bineChristian Ilic, mijlocaș Dinamo 15meciuri a adunat Ilic pentru Dinamo, plus două assist-uri Citește și alte știri: EXCLUSIV Totul depinde de Dorin Rotariu! Dacă el vrea să renunțe la contractul cu FCSB, Dinamo e gata să-l readucă în alb-roșu.
Vrem să continuăm să încheiem anul în cel mai bun mod cu putință. Fiecare victorie îți aduce încredere, mai ales că sunt meciuri grele. Și cu Voluntari va fi foarte greu. Ne așteptăm la un duel intens cu Voluntari, este ultimul al sezonului, nu contează că noi jucăm acasă, iar ei în deplasare. Toți joacă tare cu Dinamo, indiferent de stadion. Ultima perioadă ne-a luat multă energie, mai ales că negativismul a învins cu pozitivismul, dar am obținut acea victorie la Botoșani, care ne dă încredere", a declarat Christian Ilic la conferința de presă dinaintea partidei cu FC Voluntari.
FC Voluntari Dinamo: Ponturi Pariuri SuperLiga, 19 - bilete CSO Voluntari. CS Dinamo Bucuresti. 6,. Un Proiect Sustinut de. Cea mai recentă confruntare directă din campionat: 22 noiembrie 2021, FC Voluntari Dinamo 2 1 V.
Liga 1 FC Voluntari vs Dinamo Bucuresti - YouTube YouTube YouTube 1:46:26 YouTube Fotbal Romania 10 sept. 2023 10 sept. 2023
Christian Ilic, înainte de Dinamo - VoluntariArticol de, Andrei Furnigă (video) - Publicat joi, 21 decembrie 2023 14:14 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 18:12 Christian Ilic a povestit din cantonamentul de la Săftica experiența sa în România, în București, și ce așteptări trebuie să aibă fanii ”câinilor” în perspectiva ultimei etape, cu FC Voluntari Dinamo a învins la Botoșani, scor 2-0, și-a oferit un dram de moral pentru ultima etapă cu FC Voluntari, de vineri seară, de la ora 20:30, de la stadionul „Arcul de Triumf". „Câinii" au reușit să bifeze primul succes după o serie de 13 etape consecutive fără victorie, răstimp în care au strâns 10 eșecuri și 3 remize.
FC Voluntari - Dinamo 2-3, în etapa 6 din SuperLiga. 19 aug. 2023 — Ea este televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în ...
SPORT.RO - Stiri din sport Stiri si informatii de ultima ora din sport, interviuri si comentarii la cald din fotbalul de pretutindeni. Afla cele mai noi stiri de pe site!
Dinamo - FC Voluntari 3-2, în prima etapă de Liga 1 19 iul. 2021 — Stadion: Dinamo (Bucureşti) Arbitru: Dima Iulian (Bucureşti) / A1 Zeljko Kopic, implicat direct. Fetița lui Florinel Coman a început să ...