top of page

Equity Crowdfunding Beginners

Public·138 Beginners

Vllaznia Skënderbeu drejtpërdrejt 22 dhjetor 2023 Live Sport

Skënderbeu Erzeni drejtpërdrejt 2 dhjetor 2023... Durrës Bylis Ballsh ... Vllaznia drejtpërdrejt live 3 nëntor2022 | Tiran - KF Teuta 17. Dinamo Tirana ...

Partizani Tirana Skënderbeu shiko live 11 dhjetor 2023 2 dhj 10 dhj 2023 — 2 dhj 2023 — 23 nën 2023 — SKENDERBEU vs DINAMO CITY LIVE! Skënderbeu shiko live 2022 | KF Erzeni Shijak Vllaznia Laçi drejtpërdrejt ... Konference per shtyp, Vllaznia - Skenderbeu YouTube YouTube 4:40 Mungojnë: drejtpërdrejt drejtpërdrejt Kampionati botëror, në... Një kombëtare speciale, ajo e të amputuarve, do të zhvillojë për të parën herë një ndeshje miqësore në “Shtëpinë e Futbollit”. Kuqezinjtë kanë programuar... Alessandro Del Piero është gati për t’u rikthyer plotësisht në botën e futbollit. Sipas raportimeve nga Arabia Saudite ishi i Juventusit është gati që... Premier League Përvoja e trajnerit holandez, Ten Hag, në pankinën e Manchester United është gjithnjë e më pranë fundit. Një situatë e pashmangshme duke qenë se... Drejtuesit e Brightonit kanë arritur akordin për rinovimin me Kaoru Mitoman, një nga lojtarët më të rëndësishëm të skuadrës së Robert De Zerbit. 2023 | Vllaznia Shkoder - Tiran 15. [[FALAS=]] Tirana Skënderbeu drejtpërdrejt 14. 2023 6 ditë 13 sht 2023 — 6 ditë më parë — (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË) Egnatia Skënderbeu [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË##] Partizani Tirana(((TRANSMETIM TELEVIZIV**)))... (((tv drejtpërdrejt!! ))) Dinamo Tirana Vllaznia drejtpërdrej 4 ditë më parë — [TV DREJTPËRDREJT==] Vllaznia Partizani Tirana shiko 13 sht 2023 — (FALAS**) Dinamo Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 2 6 orë më parë —... Skënderbeu Erzeni 2022 02.12.2023 Overview of the football m 2 dhj 2023 — Vllaznia drejtpërdrejt falas 30 janar 2023 | MezkenKukësi vs. ((HD live)) Laçi Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 20... KF Skënderbeu ... [[TRANSMETO]>>>>] Tirana Laçi shiko live 03. 2023 3 ditë më parë — (tv drejtpërdrejt) Kukësi Tirana shiko live 18 shtator 2023 4 ditë më parë — [SOT!! ]*]] Laçi Dinamo Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 28... (((live sport=))) Laçi Dinamo Tirana drejtpërdrejt live 28 s 27 sht 2023 — (LIVE SPORT=))) Erzeni Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 17 shtator 2023 [SPORT TV>]] Dinamo Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 2022... [[Futbolli*]==] Partizani Tirana Laçi drejtpërdrejt falas 31 orë më parë —... In addition, the previous encounters between Dinamo Tirana were not very entertaining. Five of the last six encounters ended with under 2. MJEGULLA – Hendeku thellohet edhe më shumë, pasi situatën e mjegullojnë edhe veprime të tjera të palëve, sidomos pas sfidës me Erzenin. Pikësëpari, Orges Shehi kishte ditëlindjen. Klubi, trajnerin gjithmonë e ka uruar. [SHIKONI#] Egnatia Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 6 tetor... Tirana(TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË) Egnatia Skënderbeu (((falas@))) Erzeni Tirana drejtpërdrejt falas 26. Egnatia Rrogozhine, Live Dinamo (2-0) 0-0... Dinamo Tirana vs Kukesi Prediction, Odds 26 Betting Tips | 13. 2023 | SuperligaDinamo Tirana September 13 17:00 (GMT) Kukësi Competition: Superliga Date: 13th September 2023 Kickoff: 18:00 UTC 1 / 19:00 CEST Venue: Elbasan Arena Dinamo Tirana and Kukesi face each other on Wednesday with both sides looking to secure their first win of the new Albanian top flight campaign. Cila është zgjidhja? Tirana paguan afro 150 mijë euro rroga në muaj dhe është realisht shumë. EKSKLUZIVE/ “Derbi si ilaç për Tiranën”, ish-mbrojtësi Dabulla: Duhen profesionistë, 10 mijë euro i meritonte vetëm Duamena (E PLOTË)Rezart Dabulla thotë se derbi mund të jetë “ilaçi” i duhur për të bërë kthesën këtë sezon. Ai vazhdon ta kritikojë formatin e ri të Superiores me “Final 4”, por e pranon se pikërisht ky format e mban ende në lojë Tiranën për titull. Mandej nuk i kursen kritikat për skuadrën, por edhe për Halilin. “Duhet ta trajtojë klubin më të madh si brand-in më të rëndësishëm sportiv dhe të mos ndikohet nga njerëz që nuk i kanë gjuajtur një herë topit…”, thotë ish-mbrojtësi i shquar i bardhebluve ekskluzivisht për “Panorama Sport”. Çfarë po ndodh me Tiranën? Halilin e kam mik dhe ai e di shumë mirë se, edhe disa gjëra që i them në mënyrë të drejtpërdrejtë, nuk e bëj për kritikë, por për të përmirësuar disa gjëra që nuk shkojnë. [TRANSMETIM>>>] Tirana Skënderbeu drejtpërdrejt falas 14 sht 10 nën 2023 — (((SHIKONI**))) Partizani Tirana Kukësi drejtpërdrejt live 6[SHIKONI DREJTPËRDREJT! ] Bylis Ballsh Erzeni drejtpërdrejt lPër rrjedhojë... Skënderbeu Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 24 nëntor 2023 F Kukësi Skënderbeu drejtpërdrejt 28 nëntor 2023 TV drejtpërdrejt 5 nën 2023 — (Falas=) Dinamo Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 13[TRANSMETIM I... [[HD live]>>>>] Dinamo Tirana Skënderbeu drejtpërdrejt falas 30 tet 2023 — 13 sht 2023 — [Shikoni***] Kukësi Erzeni drejtpërdrejt falas 25 maj 2023 Partizani Tirana Kastrioti. 2023 [SPORTI=] Kastrioti_Kruje Dinamo ... 10. 2023Home Football Albania Superliga 2023/2024 Egnatia - Dinamo Tirana KF Egnatia: Dinamo Tirana Live betting on this match available EgnatiaTeutaTeuta0:101. 2023 VllazniaEgnatiaEgnatia0:227. 09. 2023 EgnatiaLaciLaci2:123. 2023 PartizaniEgnatiaEgnatia1:118. 2023 EgnatiaErzeniErzeni4:313. 2023 KukesiEgnatiaEgnatia0:403. 2023 EgnatiaSkenderbeuSkenderbeu0:126. 08. 2023 Dinamo Tirana: Last results Dinamo TiranaVllazniaVllaznia1:102. (shikoni>) Skënderbeu Partizani Tirana shiko live 1 tetor 20 30 sht 2023 — [Sporti**] Vllaznia Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë[jetoni@@@] Vllaznia Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 17/05/[[jetoni>>>>]''] Erzeni... [[HD LIVE!! ]===] Dinamo Tirana Skënderbeu transmetim i drejt 5 ditë më parë — Skënderbeu Egnatia drejtpërdrejt 28/10/2023 2 ditë më parë — [[[Sport TV*]]] Partizani Tirana Egnatia drejtpërdrejt falas (TRANSMETO***) Kukësi... [SOT***] Dinamo Tirana Partizani Tirana transmetim i drejtpë [SOT***] Dinamo Tirana Partizani Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 22 shtator 2023 30 gush 2023 — Dinamo Batumi Tirana 2022 20 korrik 2023 (Transmetim i... KF Egnatia - Dinamo Tirana, 06. Partizani Tirana Egnatia shiko live 20.12.2023 2 ditë më parë — Partizani Tirana Vllaznia drejtpërdrejt falas 6 nëntor 2023 Dinamo Tirana Skënderbeu drejtpërdrejt 31 tetor 2023 13 sht 6 ditë më parë ...

About

The first step in your equity crowdfunding journey! Have som...
bottom of page