top of page

Equity Crowdfunding Beginners

Public·138 Beginners

Oțelul vs Botoşani în direct 22 decembrie 2023

acum 1 oră — Meciul începe la 17:00 pe 19 august 2023. Aflați ultimele știri despre FC Botoșani și Otelul Galati și găsiți Romanian Liga I standings, results ...

Formația antrenată de Dorinel Munteanu ocupă locul 12, cu 4 puncte. După ultimul eșec, 0-1 contra lui Dinamo, patronul Valeriu Iftime a anunțat că Marius Croitoru, antrenorul principal neoficial, a hotărât să demisioneze. În aceste condiții, la partida cu Oțelul, FC Botoșani va fi condusă de Mihai Ciobanu, ajutat de asistenții Daniel Șchiopu și Andrei Patache. La conferința de presă premergătoare jocului de la Botoșani, Dorinel Munteanu a vorbit despre problemele din tabăra adversarei și a anunțat ce absențe va avea Oțelul. "Trebuie să fim foarte concentrați, să facem mult mai mult decât în ultimele jocuri, iar rezultatul final să fie favorabil. Formația antrenată de Dorinel Munteanu nu a cunoscut nici ea succesul în acest sezon și a înregistrat patru egaluri și un eșec. Ultimul duel direct dintre cele două formații a avut loc în anul 2015 și s-a încheiat la egalitate, 0-0. Croitoru, OUT! Valeriu Iftime: ”100% voi numi un alt antrenor”Eșecul cu Dinamo i-a fost ”fatal” lui Marius Croitoru, tehnicianul celor de la Botoșani. Valeriu Iftime, patronul echipei, a anunțat că va numi alt antrenor. ”Acum e greu. Nu am antrenor. Marius nu poate fi antrenor. Nu a fost lăsat să fie antrenor. Regula pe care o are Federația... Dar el are o licență la moldoveni. El nu e lăsat să fie. Este vocal, expresiv. Este singura explicație. Așa sunt regulile. 100% voi numi un alt antrenor. FC Botoșani - Oțelul Galați 0-0 | Cele două formații rămân fără victorie în actualul sezon din Superligă | Sport. roData publicarii: Sambata 19 August 2023, 19:09 Data actualizarii: Sambata 19 August 2023, 19:06 FC Botoșani - Oțelul Galați 0-0 Final de meci! Minutul 90+2 - Ocazie pentru FC Botoșani! Drole pătrunde și șutează puternic din interiorul careului, însă portarul gălățenilor are o intervenție salvatoare. Minutul 83 - FC Botoșani marchează din nou, însă golul este anulat pe motiv de offside. A început repriza secundă! Final de primă repriză! Minutul 42 - Camara a marcat pentru FC Botoșani, dar reușita a fost anulată pe motiv de offside, în urma analize arbitrajului video. FC Botoșani - Oțelul 0-0. "Remiză albă" pe Stadionul Municipal19. 08. 2023, 19:00 SuperLiga: Oțelul - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1 SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:30, DGS 1 Partida dintre FC Botoșani și Oțelul Galați a avut loc astăzi, în direct pe Digi Sport 1, în etapa cu numărul 6 din SuperLiga României. FC Botoșani - Oțelul 0-0 Rezumatul meciului FC Botoșani - Oțelul 0-0Oțelul Galați a cerut penalty, în minutul 24, dar arbitrul a decis să nu acorde lovitura de la 11 metri după verificarea VAR. El va rămâne la club. Trebuie să facă școala. Ne-a învins sistemul. Depinde ce fel de antrenor ești. Marius a impus altceva. Aseară mi-a spus: 'Nu pot, nu am niciun fel de putere. Mulți se așteaptă să strig de pe margine și nu se întâmplă asta'. E greu să găsesc până la etapa viitoare. O să rămână echipa cu cei doi antrenori secunzi. Nu mă grăbesc acum. Am dat niște telefoane azi. Nu am fost pregătit. Am fost de două ori în play-off, am jucat în cupe europene. Stoian - Adăscăliței, Yabre, Lovric, Zhelev - Cisotti, Varela, Jardan - Al. Pop, G. Cîrjan, Șt. Bodișteanu Rezerve: Dur-Bozoancă - Ghiocel, Farcaș, A. Tănasă, Zivulic, Da Silva, Dimitrov. I. Neagu, Maciel Antrenor: Dorinel Munteanu Cele două echipe sunt singurele care nu au reușit să câștige vreun meci în acest start de sezon din Liga 1. FC Botoșani este ultima clasată, cu doar două puncte acumulate în primele cinci runde. FC Botoșani - Oțelul Galați, LIVE TEXT de la 17:00 De partea cealaltă, Oțelul Galați a înregistrat nu mai puțin de patru remize și a pierdut un singur joc. Minutul 34 - FC Botoșani cere penalty în urma unui duel în careu, însă decizia nu este aprobată, după consultarea arbitrajului video. Minutul 32 - Ocazie pentru FC Botoșani! Sekou Camara preia mingea în careul mic, într-o poziție ideală, dar nu reușește să-l învingă pe Stoian. A început partida! Echipele de start: FC Botoșani: Ducan - Țigănașu, Mutombo, Pius, Friday - Dican, Ed. Florescu, Zabou - Cărăușu, Pinson, Camara Rezerve: A. Ureche - Șeroni, Hebling, Drole, R. Creț, Dragu, David, Cioiu, Antrenor: Andrei Patache Oțelul Galați: R. Bilete SC OTELUL GALATI vs FC Botosani acum 5 ore — Cumpara bilete la SC OTELUL GALATI vs FC Botosani, 22 decembrie 2023, Stadionul Otelul, Galati. Tot ce te intereseaza, direct in inbox. [[UITĂ LA TV=]] Botoşani vs Oțelul în direct live 19 august | Happy acum 2 ore — The section contains statistics for goals scored and conceded, wins and losses, etc. CS Dante Botosani vs Otelul Galati, 2022-06-04 - Romania În minutul 42, Camara a marcat pentru gazde, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid. În urma acestui rezultat, FC Botoșani rămâne pe locul 15, cu 3 puncte, iar Oțelul Galați urcă pe locul 12, cu 5 puncte. FC Botoșani nu traversează cel mai bun moment și este ultima clasată din România. Formația moldoveană are trei eșecuri și două egaluri în acest sezon, iar Valeriu Iftime l-a demis pe Marius Croitoru după ultimul meci. De cealaltă parte, Oțelul Galați ocupă locul 12 în momentul de față. Oțelul vs Botoşani în direct 22/12/2023 Uită la TV 19 aug. 2 19 aug. 2023 — FC Botoșani - Oțelul Galați s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, la finalul unui meci în care au lipsit fazele de poartă. 19 aug. 2023 — FC Botoșani - Oțelul Galați s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, la finalul unui meci în care au lipsit fazele de poartă. acum 1 oră Maine Pond Hockey Classic Maine Pond Hockey Classic

About

The first step in your equity crowdfunding journey! Have som...
bottom of page